رویدادهای برگزار شده

مرداد ماه ۱۴۰۰ صندوق نوآوری و شکوفایی
دوشنبه‌های استارتاپی حوزه شهر هوشمند و حمل و نقل شهری

همزمان با هفته هوش مصنوعی، رویداد دوشنبه­‌های استارتاپی حوزه شهر هوشمند و حمل و نقل شهری با هدف به­همرسانی بین استارتاپ­ها و طرح های نوآورانه و سرمایه­گذاران  برگزار گردید. در این رویداد که مردادماه سال ۱۴۰۰ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد صندوق نوآوری و شکوفایی، مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی ریاست جمهوری مشارکت داشتند و دکتر فرجود رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و دکتر یزدانیان رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از مهمانان ویژه آن بودند. استارتاپ­های حاضر در این رویداد در مجموع بیش از ۳۷۰ میلیارد ریال جذب سرمایه داشتند.

مرداد ماه ۱۴۰۰ صندوق نوآوری و شکوفایی
دوشنبه‌های استارتاپی حوزه سلامت دیجیتال

رویداد دوشنبه­‌های استارتاپی با محوریت جذب سرمایه برای طرح­های سرمایه پذیر حوزه سلامت دیجیتال همزمان با هفته هوش مصنوعی در تاریخ ۱۱ مردادماه ۱۴۰۰ برگزار گردید. در این رویداد صندوق نوآوری و شکوفایی، مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی ریاست جمهوری مشارکت داشتند و دکتر فرجود رییس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و دکتر یزدانیان رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از مهمانان ویژه آن بودند. استارتاپ­های حاضر در این رویداد بر کاربرد هوش مصنوعی در سلامت تاکید داشتند و در مجموع به بیش از  ۲۳۷ میلیارد ریال سرمایه نیاز داشتند.

مرداد ماه ۱۴۰۰ صندوق نوآوری و شکوفایی
رویداد پیوند حوزه کتاب و کودک

چهارمین رویداد پیوند با محوریت معرفی طرح­ها خلاق و تیم­های حوزه کتاب وکودک به شتابدهنده­ها و سرمایه­ گذاران و با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی و مرکز نوآوری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

هدف برگزاری رویداد پیوند معرفی تیم­های استارتاپی خلاق به شتابدهنده­های دانش­بنیان است. در این رویداد تیم­های کتابشاد، مهتابک، روان­زیب­، آفرین، نمدبازی، سنت­یار، اسکیلاس و مداد رنگی ایده­های نوآورانه خود برای بهبود فرآیند آموزش کودکان و نوجوانان را به شتابدهنده­ها و فعالان اکوسیستم کارآفرینی کشور ارائه نمودند.

خرداد ماه ۱۴۰۰ صندوق نوآوری و شکوفایی
دوشنبه های استارتاپی حوزه فین تک

بیست و چهارمین رویداد دوشنبه­‌های استارتاپی با هدف به­‌همرسانی بین استارتاپ­ها و طرح های نوآورانه و سرمایه‌­گذاران در راستای تامین نقدینگی مورد نیاز برای رشد استارتاپ­های حوزه فینتک در تاریخ سوم خردادماه ۱۴۰۰ برگزار شد. این رویداد با مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور دکتر شهره ناصری معاون محترم سیاست­گذاری و اعتباربخشی فناوری اطلاعات و دکتر سروش قاضی‌­زاده رئیس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار گردید و استارتاپ­های داران، سهمی، آویر، کپیتال، کافه­ پی، دیجی قسطی و تیپول، طرح­های پذیرفته شده رویداد بودند و میزان سرمایه مورد نیاز آنها بیش از یکصد میلیارد ریال بود

آذر ماه ۹۹ دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه الزهرا
نمایشگاه آنلاین کار ایران

نمایشگاه کار آنلاین مدرس با هدف ایجاد ارتباط بین نیروی کار متخصص و نوآور دانشگاهی با برترین صنایع و سازمان‌های کشور ۲۲ تا ۲۷ آذرماه سال ۹۹ و همزمان با هفته پژوهش برگزار شد. در این نمایشگاه کار شرکت‌های خدمات انفورماتیک، آسیاتک، سولیکوکاله، همکاران سیستم، کشتیرانی هانزاناو، گلرنگ سیستم، کشت و صنعت اکسون، ملی شیمی کشاورز، سرمایه گذاری دارویی گلرنگ، اسپارک، دانش‌سنج رایانمهر، تاکسین، یکتانت، آرین مریم، مدیریت الکترونیکی کاشف و تجارت الکترونیک پارسیان (تاپ) بیش از ۳۰۰ موقعیت شغلی در رسته‌های گوناگون برای شرکت‌کنندگان و دانش آموختگان دانشگاهی ارائه نمودند و کارجویان می‌توانستند بسته به علاقه، مدرک تحصیلی و سابقه کاری خود برای استخدام در این موقعیت‌های شغلی، درخواست بدهند. در مدت ۶ روز برگزاری این نمایشگاه، حدود ۱۲۰۰ نفر از کارجویان در نمایشگاه کار مدرس ثبت نام نمودند و رزومه‌های خود را برای شرکت‌های کارفرما ارسال کردند.

شهریور ماه ۹۹ آپ و بانک کشاورزی
جشنواره فین‌تک فارم بانک کشاورزی

دومین جشنواره FintechFarm بانک کشاورزی با محوریت نوآوری در فناوری‌های مالی و بانکی (فین‌تک)، با رویکرد خلق ارزش در بخش کشاورزی، با حضور جمعی از فعالان حوزه فین‌تک و اکوسیستم کارآفرینی کشور، استارتاپ ها و کسب و کارهای نوآور در شهریورماه ۱۳۹۹ برگزار می‌گردد. در این رویداد که با هدف حمایت از محصولات و ایده‌های نوآورانه در راستای تجاری‌سازی و تولید محصول در حوزه فین‌تک برگزار شد بیش از ۱۵۰ استارتاپ و مجموعه فعال در زمینه فین‌تک با یکدیگر به رقابت پرداختند و در پایان به طرح‌های برتر جوایز نقدی و مزایای ویژه برای تعامل با بانک کشاورزی و شرکت آسان پرداخت تقدیم شد.

دی ماه ۹۸ نوآفرینان و همیاروردپرس
رویداد وردپرس سامیت WPSummit 2019

گردهمایی دو روزه فعالان وردپرس (WPSummit2019)  با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از صاحبان کسب کار، فعالان و کاربران وردپرس در تاریخ ۵ و ۶ دی ماه برگزار گردید. نظر به گستردگی کاربری سیستم وردپرس در ایران، در رویداد وردپرس سامیت علاوه بر ایجاد یک بستر مناسب برای شبکه‌سازی و دانش‌افزایی، سیستم وردپرس و فروشگاهساز آن یعنی ووکامرس را بصورت تخصصی مورد واکاوی قرار گرفت و جدیدترین امکانات و  به روزرسانی‌های آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. از مهمترین محورهای این رویداد می‌توان به وردپرس در بازار جهانی، وردپرس، کسب و کار، نوآوری، وردپرس در بسترهای مختلف میزبانی، سیستم اختصاصی یا وردپرس، نقش وردپرس در بهره وری دیجیتال مارکتینگ و بهینه سازی وردپرس در بسترهای مختلف میزبانی اشاره نمود.نکته بارز این گردهمایی، حضور و همراهی مجموعه‌های فعال در این حوزه مانند همیار وردپرس، ایران هاست، ابرآروان، پارس پک، هاستیران، ایران سرور و راه‌پرداخت بود.

مهر ماه ۹۸ نوآفرینان
دومین کنفرانس تجربه کاربری UserX2019

دومین کنفرانس تجربه کاربری UserX2019  در تاریخ ۱۸ و ۱۹ مهرماه با حضور بیش از ۳۵۰ نفر از فعالان حوزه تجربه کاربری و مدیریت محصول در سالن همایش های دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. محوریت این دوره از کنفرانس طراحی تجربه کاربری در خدمات مالی بود. در این رویداد علاوه بر سخنرانان کلیدی تعدادی از طراحان جوان تجربه کاربری تجربیات خود را به با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشتند. همچنین در این رویداد دو پنل تخصصی "سیاستگذاری کلان در تجربه کاربری" با حضور مدیران ارشد سازمان های ارائه دهنده خدمات مالی و "چالش های طراحی تجربه کاربری در خدمات مالی" با حضور مدیران محصول و طراحان تجربه کاربری بانک ها و سازمان های پولی و مالی برگزار شد.

شهریور ماه ۹۸ نوآفرینان و راه پرداخت
کنفرانس فین‌تک ایران Fintechconf2019

کنفرانس فین‌تک ایران به همت مجموعه نوآفرینان با حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس روزهای ۱۳ و ۱۴ شهریور ماه، با حضور مدیران سازمان­هایی مانند بانک­ها، بیمه­ها، سازمان بورس و فعالان حوزه مالی و رمزارزها برگزار شد. در سالن همایش‌ جابربن حیان دانشگاه تربیت مدرس، برگزار شد. فین­تک، نمونه بارز و ارزشمندی از انقلاب تکنولوژی­های نوین در افزایش بهره‌وری است. در سال­های اخیر، کسب و کارهای مبتنی بر تکنولوژی فین­تک رشد قابل توجهی داشته و امروزه سهم بالایی از اقتصاد، بویژه در کشور­های در حال توسعه در اختیار فعالان این حوزه است. یکی از مهمترین بسترهای ارتقای دانش و ایجاد زیرساخت فرهنگی در حوزه­های جدید مانند فینتک، طراحی و برگزاری رویدادهای تخصصی است. در کنفرانس فینتک ایران (Fintechconf2019) نقش فعالان  و صاحبان کسب‌وکارهای حوزه فین‌تک در افزایش حجم اقتصاد ایران  مورد بررسی قرار گرفت. از دیگر مواردی مهمی که در این رویداد به  آن پرداخته شد، ظرفیت و توان فین­تک در رشد GDP کشور است. بررسی چالش­های موجود در مسیر رشد حوزه فینتک برای ارائه راه‌حل‌های متنوع و نوآورانه در حوزه­های مالی، از دیگر مواردی است که در کنفرانس فین­تک ایران مورد بررسی قرار گرفت.

شهریور ماه ۹۸ بانک کشاورزی
جشنواره فناوری و نوآوری در زنجیره ارزش گیاهان دارویی بانک کشاورزی (HerbalTech)

جشنواره فناوری و نوآوری در زنجیره ارزش گیاهان دارویی (هربال تک)، در روزهای پنجم و ششم شهریور ۱۳۹۸ با حضور بیش از ۲۲۰ شرکت دانش بنیان فعال در زمینه فراوری گیاهان دارویی و با هدف فرصت آفرینی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و ایده های برتر و ایجاد ارتباط بین نوآوران و صاحبان سرمایه و فعالان اقتصادی برگزار شد. در این رویداد پس از سه مرحله داوری ۱۶ طرح برتر در نمایشگاهی که به همین منظور در لابی ساختمان مرکزی بانک کشاورزی برگزار شد محصولات خود را ارائه نمودند. در مراسم اختتامیه رویداد که با حضور مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بانک کشاورزی برگزار شد سه طرح برتر معرفی و از آنان تقدیرشد.

خرداد ماه ۹۸ نوآفرینان
دومین همایش حقوق کسب و کار LegalDay2019

دومین دوره رویداد Legal Day در ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه سال ۱۳۹۸ با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از مدیران حقوقی هلدینگ های سرمایه گذاری، مدیران شتابدهنده ها، پارک های علم و فناوری و فعالان اکوسیستم کسب و کار و کارآفرینی کشور در سالن همایش‌های دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. محورهای همایش با کمک و مشاوره فعالان حوزه حقوق کسب و کار، بر مبنای مهمترین چالش های روز جامعه کسب و کاری کشور برنامه ریزی و تدوین شد. در Legal Day 2019 نمایندگانی از استارتاپ های کشور چالش های حقوقی خود را مطرح  نمودند و نمایندگانی از سازمان بورس، مجلس شورای اسلامی، پلیس فتا و مدیران و مشاوران حقوقی هلدینگ های سرمایه گذاری و شتابدهنده های مطرح کشور، راهکارهای متناسب و عملیاتی برای حل این بحران ها ارایه کردند.

همچنین در این رویداد، یک پنل جمعی با محوریت “چالش های حقوقی حوزه فینتک” با مشارکت تعدادی از فعالان حقوقی این حوزه برگزار شد. در این پنل مشارکتی، چالش های حقوقی و خلاهای قانونی پیش روی این نوع کسب و کارها بیان شد و خبرگان این حوزه راهکارهایی برای حل این بحران ها ارایه کردند. به علاوه در روز اول رویداد، کارگاه های تخصصی در حوزه های قراردادهای سرمایه گذاری، مالکیت فکری، قانون کار، مالیات و ارزش افزوده و امور ثبت و مجوزها توسط اساتید خبره تدریس شد.
اردیبهشت ۹۸ پارک علم و فناوری مدرس و نوآفرینان
رویداد تا اوج ۲

دومین گردهمایی کارآفرینی تا اوج ۱ روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با شرکت جمعی از دانشجویان، علاقه­ مندان کسب و کار و کارآفرینی و واحدهای فناور پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در سالن همایش دانشکده علوم پایه دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. سخنرانان این رویداد دکتر مهران کرمی، مدیر شتابدهنده سریرلند و آقای حمیدرضا احمدی، مدیرعامل استارتاپ مدیریت رویداد ایوند بودند. در ابتدا، دکتر کرمی به بیان چگونگی و چرایی راه­اندازی کسب و کارهای نوپا و دانش­ بنیان پرداخت و تفاوت استارتاپ­ها با کسب و کارهای سنتی و چالش­های راه­اندازی کسب و کارهای نوین در کشور را بیان نمود. در ادامه آقای احمدی تجربیات خود از فعالیت در کانون کارآفرینی کشور و تلاش برای شکل­ دهی اکوسیستم کارآفرینی و استارتاپی کشور را با شرکت ­کنندگان به اشتراک گذاشت.

اسفند ماه ۹۷ پارک علم و فناوری مدرس و نوآفرینان
رویداد تا اوج ۱

رویداد «تا اوج» با هدف اشاعه فرهنگ کارآفرینی در بین فرهیختگان دانشگاهی و ایجاد ارتباط بین اکوسیستم کارآفرینی کشور و جامعه دانشگاهیان برگزار می‌شود. این رویداد بستری مناسب برای انتقال دانش و تجربیات مدیران کسب و کارهای موفق ایرانی به دانشجویان و علاقمندان به حوزه کسب و کار است و تلاش می­شود تا شرکت کنندگان با چالش‌های موجود در مسیر  ایجاد کسب و کار آشنا شوند. نخستین رویداد تا اوج ۲۰ اسنفد ماه ۱۳۹۷ با حضور مانوئل اوهانجانیانس، مدیرعامل استارتاپ آموزشی ایسمینار در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.  مانوئل اوهانجانیانس  که کسب و کارش در سال­های اخیر رشد قابل توجهی را کسب نموده و جزو استارتاپ­های موفق در زمینه زیرساخت­های آموزش آنلاین است، در این نشست تجربیات خود در راستای راه‌اندازی و مدیریت صحیح یک کسب و کار را با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشت.

بهمن ماه ۹۷ نوآفرینان
رویداد Startups story

رویداد Startups story یک رخداد ترویجی است که با هدف انتقال دانش و تجربیات مدیران کسب و کارهای موفق به دانشجویان و علاقه مندان به حوزه کسب و کار برگزار می­شود و در آن مدیران و صاحبان برترین استارتاپ­های ایران تجربه­ شکست­ها و پیروزی­های خود در مسیر راه اندازی کسب و کار را بیان می­کنند. این رویداد روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۷ با حضور مهدی نایبی مدیر عامل الوپیک در سالن همایش دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. مهدی نایبی که تجربه کار در حوزه فاینانس بین المللی را دارد، یکی از موفق­ترین استارتاپ­های کشور در حوزه حمل و نقل و ارسال کالا را راه اندازی کرده است و در رویداد Startups story راه­های گسترش نوآوری در سازمان و نحوه مدیریت بحران در سازمان در اکوسیستم ایران را بیان نمود.

مهر ماه ۹۷ نوآفرینان
همایش تجربه کاربری Userx2018

کنفرانس UserX 2018 با محوریت طراحی برای جنبه‌های روزانه زندگی: اجتماعی، فرهنگی، تفریحی، کاری سعی در بررسی تاثیر تجربه کاربری در بخش‌های مختلف زندگی روزمره دارد. ب در این کنفرانس که ۲۶ و ۲۷ مهرماه در سالن همایش دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، متخصصان و طراحان تجربه کاربری کشور دانش و تجربه خود در اختیار علاقه‌‌مندان این حوزه قرار دادند.  در کنار موضوع اصلی کنفرانس، حوزه‌های جدید و پرکاربردی مانند هوش مصنوعی، تجربه ترغیبی، اینترنت اشیا، طراحی محصول و  تجربه کاربری در سازمان که تجربه کاربری در آنها نقش پرنگی را داراست نیز به عنوان محورهای رویداد در نظر گرفته‌ شده‌‌ بودند. از مهمترین ویژگی­های این رویداد، می­توان به حضور متخصصان ایرانی که در کشورهای اروپایی در حوزه تجربه کاربری پزوهش و تحقیق نمودند، اشاره نمود.

تیر ماه ۹۷ نوآفرینان
همایش حقوق کسب و کارهای نوپا Legalday2018

اولین دوره رویداد Legal Day در تیر ماه سال ۱۳۹۷ با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از مدیران حقوقی هلدینگ های سرمایه گذاری، مدیران شتابدهنده ها، پارک های علم و فناوری و فعالان اکوسیستم کسب و کار و کارآفرینی کشور در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

در این رویداد مدیران و مشاوران حقوقی هلدینگ های سرمایه گذاری، پارک های علم و فناوری و شتابدهنده ها راهکارهای متناسب در جهت حل چالش های قانونی و حقوقی پیشروی صاحبان کسب و کار و استارتاپ های کشور نظیر قوانین  بیمه مالیات، حقوق و دستمزد، ضوابط سرمایه پذیری و نحوه تنظیم قراردادها را ارائه نمودند. دکتر سهیل مهرآمیز مدیر حقوقی سابق سرآواپارس، دکتر یوسف قاسمی مشاور حقوقی معاونت علمی ریاست جمهوری، دکتر ولی رستمی رییس مرکز داوری اتاق بازرگانی تهران، دکتر محمدرضا نصرالهی مشاور حقوقی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و دکتر حسام کدیور مدیر حقوقی هلدینگ سرمایه گذاری رهنما از سخنرانان اصلی رویداد بودند. از حامیان رویداد علاوه بر پارک علم و فناوری مدرس، می­توان به اتاق بازرگانی تهران، اتاق بازرگانی ایران، اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی، مرکز داوری اتاق بازرگانی تهران، مرکز کسب و کار دانش­بنیان شریف و چندین استارتاپ حقوقی اشاره نمود.
اسفند ماه ۹۶ شهرداری تهران
استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند

این استارتاپ ویکند با مشارکت معاونت محیط زیست شهرداری تهران و با هدف توجه به ایده های نوین در حوزه­ های مدیریت حمل و نقل، ترافیک، آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع آب، انرژی، پسماند، تنوع زیستی و هوشمندسازی شهر تهران برگزار گردید. افتتاحیه این رویداد در محل شورای شهر تهران برگزار شد و سپس تیم های استارتاپی، روزهای ۱۰ و ۱۱ اسفندماه با کمک مشاوران در دانشگاه شهید بهشتی برای ارائه ایده خود و رقابت با سایر تیم ها آماده شدند. در نهایت تیم های پلاستیک، رعنا و میدون به عنوان تیم های برتر انتخاب شدند و تسهیلاتی از طرف شهرداری تهران به آنان اعطا گردید.

اسفند ماه ۹۶ دانشگاه شهید بهشتی
سمینارهای کارآفرینی دانشجویان علم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی

سمینارهای کارآفرینی طراحی کسب و کار، خلاقیت، ایده­پردازی و آشنایی با مبانی فعالیت استارتاپی در قالب یک طرح جامع و با هدف توانمندسازی و گسترش روحیه کارآفرینی در بین دانشجویان دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی تهران در اسفندماه سال ۱۳۹۶ برگزار گردید. در این طرح آموزشی که به مدت دو هفته در دانشکده داروسازی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، تعداد ۲۰۰ نفر از دانشجویان و استادان دانشگاه حضور داشتند و علاوه بر آموزش مبانی کسب و کار و کارآفرینی، با روش­های نوین طراحی کسب و کار آشنا شدند.

آذر ماه ۹۶ بنیاد جایزه مصطفی
نخستین سمپوزیوم علمی زیست شناسی گیاهی

نخستین سمپوزیوم زیست شناسی گیاهی با مشارکت بنیاد جایزه مصطفی، آذر ماه سال ۱۳۹۶ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. در این سمپوزیوم تعدادی از متخصصان حوزه ژنتیک و بیوتکنولوژی از کشورهای پاکستان و ترکیه، به بیان جدیدترین دستاوردهای علمی خود پرداخته و در حاشیه این برنامه نیز، راهکارهای افزایش همکاری بین مراکز علمی جهان اسلام و دانشگاه تربیت مدرس بررسی گردید و یک تفاهم­نامه همکاری میان دانشکده علوم زیستی دانشگاه و دانشمندان مهمان منعقد گردید.

تیر ماه ۹۶ پژوهشگاه نیرو
جشنواره نوآوری و کارآفرینی محصولات و خدمات هوشمند

نخستین جشنواره نوآوری و کارآفرینی محصولات و خدمات هوشمند با مشارکت پژوهشگاه نیرو وزارت نیرو به مدت یک هفته در تیرماه سال ۹۶ با هدف تیم سازی و گسترش کارآفرینی در حوزه محصولات هوشمند برگزار شد. در این رویداد که با حضور ۲۰۰ شرکت کننده و مشارکت بیش از ۲۰ تیم استارتاپی در مرکز نمایشگاه های تخصصی شهرداری تهران و مرکز همایش پژوهشگاه نیرو برگزار شد، علاوه بر برپایی نمایشگاهی از محصولات و خدمات هوشمند، شرکت­کنندگان در قالب تیم­های استارتاپی با یکدیگر به رقابت پرداختند و در نهایت از ۵ تیم برتر این رقابت­ها تقدیر شد.